Η European Energy αγοράζει γερμανικό αιολικό πάρκο (renews.biz)

Η European Energy αγοράζει γερμανικό αιολικό πάρκο (renews.biz)

Σχεδιάζει να τροφοδοτήσει ξανά την τοποθεσία των 30 MW έξω από το Βερολίνο




Η δανέζικη εταιρεία που κατασκευάζει και λειτουργεί αιολικά και ηλιακά πάρκα σε όλο τον κόσμο (European Energy) αγόρασε από τη SEF ένα αιολικό πάρκο που βρίσκεται έξω από το Βερολίνο.

Αυτή η εξαγορά περιλαμβάνει τη μεταβίβαση δικαιωμάτων γης και βασικών αδειών που είναι απαραίτητες για την κατασκευή και την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας στο αιολικό πάρκο Niemegk.

Η European Energy σχεδιάζει να επανατοποθετήσει 30MW io9 στη Γερμανία αναβαθμίζοντας τις ανεμογεννήτριες με στόχο την αύξηση των ικανοτήτων παραγωγής του έργου στα 64,8MW.

Ο Johannes Thon (αντιπρόεδρος για την ανάπτυξη έργων στη Γερμανία της European Energy) δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε τις αναξιοποίητες δυνατότητες του αιολικού πάρκου Niemegk.

Η πρωτοβουλία μας να ανανεώσουμε την ενέργεια της εγκατάστασης αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να ενισχύσουμε την υποδομή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Γερμανίας για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων ενεργειακών αναγκών με βιώσιμο τρόπο».

Το Niemegk με τις 15 υπάρχουσες ανεμογεννήτριές του με χωρητικότητα 2 MW η καθεμία είναι το ιδανικό μέρος για την ανανέωση ενέργειας με την εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών.

Οι σύγχρονες χερσαίες ανεμογεννήτριες έχουν συνήθως χωρητικότητα έως 7,2 MW η καθεμία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης