Ενέργεια

Italgas - Tokyo Gas Network: Ο άξονας της συνεργασίας με επίκεντρο τις καινοτόμες τεχνιολογίες

Italgas - Tokyo Gas Network: Ο άξονας της συνεργασίας με επίκεντρο τις καινοτόμες τεχνιολογίες

Η Italgas και η Tokyo Gas Network υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας στην ιταλική πρεσβεία στην Ιαπωνία με αντικείμενο τη συνεργασία σε στρατηγικούς τομείς της διανομής αερίου και την ανάπτυξη κοινών έργων.

Σύμφωνα με το Reuters, o διευθύνων σύμβουλος της Italgas Paolo Gallo τόνισε ότι: «Πιστεύουμε ιδιαίτερα στη διεθνή συνεργασία, ιδίως με οργανισμούς που όπως εμείς, θεωρούν ότι η τεχνολογική καινοτομία είναι οδηγός για την ανάπτυξη. Η συνεργασία μας με την Tokyo Gas Network είναι στρατηγικής φύσης, καθώς θα ενδυναμώσει περαιτέρω την αναζήτηση νέων λύσεων και την ανίχνευση τεχνολογιών που θα κάνουν τις υπηρεσίες μας πιο αποδοτικές, ανθεκτικές και αειφόρες προς το στόχο των μηδενικών εκπομπών».

Με αυτό το Μνημόνιο Συνεννόησης, οι δύο εταιρείες μοιράζονται την τεχνογνωσία και τους πόρους τους προκειμένου να προωθήσουν την ανθεκτικότητα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη των δικτύων διανομής φυσικού αερίου. Πιο συγκεκριμένα, το μνημόνιο θέτει σε λειτουργία άμεσα την ανταλλαγή τεχνολογικών γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών στους τομείς της καινοτομίας και της ψηφιοποίησης, της σεισμικής ανθεκτικότητας και του πράσινου αερίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης