Επικαιρότητα

Eπίσκεψη στην ΤτΕ του Προέδρου του Ενιαίου Συμβουλίου Εξυγίανσης (SRB) και της Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΚΤ (SSM)

tags :
Eπίσκεψη στην ΤτΕ του Προέδρου του Ενιαίου Συμβουλίου Εξυγίανσης (SRB) και της Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΚΤ (SSM)
Οι επικεφαλής των δύο ευρωπαϊκών εποπτικών αρχών θα συναντηθούν επίσης και με εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

 Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα και στην Τράπεζα της Ελλάδος πραγματοποιούν την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Ενιαίου Συμβουλίου Εξυγίανσης (SRB) Dominique Laboureix και η Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (SSM) Claudia Buch.

Οι επικεφαλής των δύο ευρωπαϊκών θεσμών συναντήθηκαν σήμερα με τον Διοικητή Γιάννη Στουρνάρα και στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Τράπεζα της Ελλάδος οι επικεφαλής των δύο ευρωπαϊκών εποπτικών αρχών θα συναντηθούν επίσης και με εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Θα έχουν επίσης επαφές με την ελληνική κυβέρνηση. 

Στην ατζέντα των συζητήσεων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών, καθώς και θέματα εποπτικού ενδιαφέροντος και συνεργασίας των δύο ευρωπαϊκών θεσμών με την Τράπεζα της Ελλάδος.

www.worldenergynews.gr

 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης