Διοικητικές ζυμώσεις στην Orsted

tags :
Διοικητικές ζυμώσεις στην Orsted
Ο Andersen υπηρέτησε ως πρόεδρος της Orsted για δέκα χρόνια

Το διοικητικό συμβούλιο της Orsted πρότεινε τη Lene Skole ως τη νέα της πρόεδρο και τον Andrew Brown ως νέο αναπληρωτή πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Ο Andersen υπηρέτησε ως πρόεδρος της Orsted για δέκα χρόνια και εν αναμονή της επικείμενης διαδοχής προέδρων, η επιτροπή αξιολογούσε τα καλύτερα σενάρια διαδοχής προέδρων για τον Όμιλο.

Κατόπιν όλων αυτών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι καλύτεροι υποψήφιοι για τις θέσεις ως νέος πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος θα ήταν οι Lene Skole και Andrew Brown, αντίστοιχα.

H Skole υπηρέτησε ως αναπληρωτής πρόεδρος της Orsted A/S από το 2015 και σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος της Lundbeckfonden και έμπειρος μη εκτελεστικός διευθυντής. Ο Andrew Brown έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στην ενεργειακή βιομηχανία και πρόσφατα ήταν διευθύνων σύμβουλος της πορτογαλικής εταιρείας ενέργειας Galp SA.

Τέλος, ο Andersen χαιρέτισε την επιλογή Skole, καθώς όπως είπε, έχει συνεργαστεί με την τελευταία αρκετά χρόνια και έχει τα εχέγγυα για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης