Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας θεωρούν πρόκληση τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τα υπεράκτια

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας θεωρούν πρόκληση τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τα υπεράκτια

Επικρίνουν με σφοδρότητα τη σχετική ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού - Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης

Σχετικά Άρθρα

Επιθετικά… είναι τα τουρκικά ΜΜΕ απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ανακοίνωσε τη δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο. Δε διστάζουν μάλιστα να απειλήσουν ευθέως με κρίση.

«Κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο. Ο Μητσοτάκης επανέλαβε τη ρητορική της Ελλάδας για το Αιγαίο» αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

«Πρόκληση η ανακοίνωση του Μητσοτάκη για θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο, θα προκαλέσει κρίση».

«Οποιαδήποτε δήλωση, οποιαδήποτε αναφορά για το Αιγαίο, η Τουρκία αλλά και τα τουρκικά ΜΜΕ θεωρούν ότι έχουν λόγο στο Αιγαίο και αντιδρούν με κάθε τρόπο» σχολίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επανέλαβε τη ρητορική που θα προκαλέσει κρίση» σχολιάζει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα AKSAM

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θα κηρύξουν θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο. H Τουρκία είχε αντιδράσει» αναφέρει η HABERTURK.

«Κρίση ‘’θαλάσσιου πάρκου’’ στο Αιγαίο! Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης ανακοίνωσε ξανά» δηλώνει το τηλεοπτικό δίκτυο 24.

«Θα δημιουργήσουμε δύο επιπλέον μεγάλα θαλάσσια εθνικά πάρκα, ένα στο Ιόνιο και ένα στο Αιγαίο, αυξάνοντας το μέγεθος των θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών μας κατά 80% και καλύπτοντας περίπου το 1/3 των χωρικών θαλάσσιων υδάτων μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην 9η διεθνή διάσκεψη «Our Ocean Conference».

Πηγή: skai.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης