Η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία του πρώην άμεσου συνεργάτη του Τραμπ υποχώρησε κατά 5% στις γερμανικές συναλλαγές και έως 7% στις αντίστοιχες προσυνεδριακές των ΗΠΑ
Δεν βγαίνει σε καλό (επιχειρηματικά) για τον Ίλον Μασκ η κόντρα του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Στις 05/06/2025 το worldenergynews.gr έγραψε για πτώση 14% στη μετοχή της TESLA της οποίας είναι Διευθύνων Σύμβουλος (Διαβάστε εδώ).
Κατά 5% υποχώρησαν σήμερα (7/7/2025) στις γερμανικές συναλλαγές και έως 7% στις προσυνεδριακές των ΗΠΑ, σαν συνέπεια της ίδρυσης του κόμματος «Κόμμα της Αμερικής» από τον επικεφαλής της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας.
Σημειώνεται ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ίλον Μασκ, ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει το δικό του πολιτικό κόμμα με την ονομασία «Κόμμα της Αμερικής».
«Εάν ακολουθούσε αυτό το σχέδιο, θα ήταν διπλά άσχημα νέα για τη μετοχή του κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων», σύμφωνα με την Handelsblatt.
www.worldenergynews.gr






