Διεθνή

Trump: Απαραίτητο να ξαναρχίσουμε τις δοκιμές πυρηνικών όπλων

Trump: Απαραίτητο να ξαναρχίσουμε τις δοκιμές πυρηνικών όπλων
Με ανάρτησή του στο Truth Social, σημείωσε ότι «Οι ΗΠΑ έχουν περισσότερα πυρηνικά όπλα από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αυτό επιτεύχθηκε, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ενημέρωσης και ανακαίνισης των υπαρχόντων όπλων, κατά τη διάρκεια της πρώτης μου θητείας»
«Απαραίτητο για τις ΗΠΑ να ξαναρχίσουν τις δοκιμές πυρηνικών όπλων», δήλωσε σε ανάρτησή του στα social media ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, «προκειμένου να διασφαλιστεί ότι συμβαδίζουν με άλλες πυρηνικές δυνάμεις».

Ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα πεδία διεξαγωγής των πυρηνικών δοκιμών θα αποφασιστούν αργότερα.

Επιπλέον, με ανάρτησή του στο Truth Social, σημείωσε ότι «Οι ΗΠΑ έχουν περισσότερα πυρηνικά όπλα από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αυτό επιτεύχθηκε, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ενημέρωσης και ανακαίνισης των υπαρχόντων όπλων, κατά τη διάρκεια της πρώτης μου θητείας».

«Οι ΗΠΑ έχουν περισσότερα πυρηνικά όπλα από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αυτό επιτεύχθηκε, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ενημέρωσης και ανακαίνισης των υπαρχόντων όπλων, κατά τη διάρκεια της πρώτης μου θητείας.

Λόγω της τεράστιας καταστροφικής δύναμης, ΜΙΣΟΥΣΑ να το κάνω, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή! Η Ρωσία είναι δεύτερη και η Κίνα είναι με διαφορά τρίτη, αλλά θα είναι ακόμη και μέσα σε 5 χρόνια. Λόγω των προγραμμάτων δοκιμών άλλων χωρών, έχω δώσει εντολή στο Υπουργείο Πολέμου να ξεκινήσει τις δοκιμές των πυρηνικών μας όπλων σε ισότιμη βάση. Αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσει αμέσως.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα!».

www.worldenergynews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης