Ενέργεια

Η απάντηση των Φωτοβολταικών - ΣΠΕΦ στο εξώδικο του προέδρου της ΔΕΗ

Η απάντηση των Φωτοβολταικών - ΣΠΕΦ στο εξώδικο του προέδρου της  ΔΕΗ
 Είναι  εν μέρει μία ικανοποίηση το εξώδικο του  προέδρου  και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ κ. Μανόλη  Παναγιώτη προς τον ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ ,  αλλά επι της ουσίας δεν δίνει καμία απάντηση, όπως υποστηρίζει  πηγή του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας η οποία  επισημαίνει ότι δεν αλλάζει σε τίποτα τον αρχικό τους σχεδιασμό, οποίος  προβλέπει τη συνέχιση της δικαστικής οδούς.
Η ίδια πηγή λέει ότι το εξώδικο  δεν  απαντά επί της ουσίας των θεμάτων που έχουν ανακύψει και το κυριότερο όλων είναι ότι δεν λέει που πήγαν εκατομμύρια αφού οι καταναλωτές πλήρωσαν το ΕΤΜΕΑΡ αλλά η ΔΕΗ δεν τα προώθησε στον Ειδικό  Λογαριασμό.
Που πήγαν τα εκατομμύρια ;
Την  απάντηση  αυτή πρέπει να δώσει η ΔΕΗ  και ο  κ. Παναγιωτάκης, ισχυρίζεται ή ίδια πηγή.
Ν.Θεοδωροπ.
 
www.worldenergynews.gr
Η απάντηση του ΣΠΕΦ στο εξώδικο Παναγιωτάκη

 Είναι  εν μέρει μία ικανοποίηση το εξώδικο του  προέδρου  και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ κ. Μανόλη  Παναγιώτη προς τον ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ ,  αλλά επι της ουσίας δεν δίνει καμία απάντηση, όπως υποστηρίζει  πηγή του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας ,η οποία  επισημαίνει ότι δεν αλλάζει σε τίποτα τον αρχικό τους σχεδιασμό, οποίος  προβλέπει τη συνέχιση της δικαστικής οδούς. Η ίδια πηγή λέει ότι το εξώδικο  δεν  απαντά επί της ουσίας των θεμάτων που έχουν ανακύψει  και το κυριότερο όλων είναι ότι δεν λέει  που πήγαν εκατομμύρια αφού οι καταναλωτές  πλήρωσαν το ΕΤΜΕΑΡ  αλλά η ΔΕΗ δεν τα προώθησε στον Ειδικό  Λογαριασμό. Που πήγαν τα εκατομμύρια ; Την  απάντηση  αυτή πρέπει να δώσει η ΔΕΗ  και ο  κ. Παναγιωτάκης, ισχυρίζεται ή ίδια πηγή.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης