Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Οριακές απώλειες για S&P και Dow – Νέο υψηλό για τον Nasdaq

Wall Street: Οριακές απώλειες για S&P και Dow – Νέο υψηλό για τον Nasdaq
Ο S & P Energy Sector  έκλεισε με απώλειες 0,44% στις 498,23 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν μεικτά σήμερα Τρίτη 16/5/2017, ενώ οι επενδυτές συνέχισαν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ουάσινγκτον.
Ο S & P 500 υποχώρησε οριακά κατά  0,07% μετά από το υψηλό  όλων των εποχών υψηλό που κατέγραψε ενδοσυνεδριακά και έκλεισε στις 2400,67 μονάδες.
Ο S & P Energy Sector  έκλεισε με απώλειες 0,44% στις 498,23 μονάδες.
"Είμαστε  σε ένα σημείο όπου υπάρχουν  αρκετά μετρητά που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά, αλλά οι εκτιμήσεις είναι υψηλές", δήλωσε ο Tom Martin, διευθυντής χαρτοφυλακίου Globalt.
"Γι 'αυτό δεν μπορούμε να πάμε πολύ ψηλότερα".
Ο Bob Phillips, διευθύνων σύμβουλος της Spectrum Management Group, δήλωσε ότι οι απώλειες στην υγειονομική περίθαλψη αντανακλά επίσης την αβεβαιότητα που περιβάλλει την κυβερνητική νομοθεσία για την υγειονομική περίθαλψη.
Ο  Nasdaq διαπραγματεύθηκε σε νέα υψηλά επίπεδα  και έκλεισε με κέρδη 0,33% στις 6169,87 μονάδες
S & P και Nasdaq έχουν επιτύχει ρεκόρ πρόσφατα, παρά τη σειρά μικτών ειδήσεων που προέρχονταν από την Ουάσινγκτον.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος Donald Trump κατηγόρησε τον διευθυντή του FBI James Comey και, την Τρίτη, υπερασπίστηκε την ανταλλαγή πληροφοριών με την Ρωσία  μέσω Twitter.
"Σε ισορροπία, έχουμε μια αγορά που φαίνεται αδιαπέραστη από ό, τι συμβαίνει στην Ουάσιγκτον", δήλωσε ο Art Hogan, της Wunderlich Securities. "Νομίζω ότι η αγορά βασίζεται στην ικανότητα της Ουάσιγκτον να προωθήσει τη φορολογική μεταρρύθμιση."
Η άνοδος των αποθεμάτων δεν ήταν απότομη, αλλά μάλλον αργή και σταθερή , δήλωσε ο Ryan Detrick, της  LPL Financial και , επεσήμανε ότι ο S & P προχώρησε σε 14 συνεχόμενες συνεδρίες χωρίς να έχει κλείσει ή να μειωθεί κατά 0,5%.
"Αυτό δεν συνέβη σε σχεδόν 22 χρόνια, δείχνοντας πόσο σπάνιες ήταν οι τελευταίες εβδομάδες", δήλωσε ο Detrick. "
Ο Dow Jones διαπραγματεύτηκε υψηλά ενδοσυνεδριακά και έκλεισε με αρνητικό πρόσημο 0,01% στις 20979,68 μονάδες, με τη Home Depot να καταγράφει τα περισσότερα κέρδη και την  UnitedHealth τις περισσότερες απώλειες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης