Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Μυτιληναίος: Καμία απόφαση για αλλαγή έδρας - Τα funds μου το ζητάνε αλλά....

Μυτιληναίος: Καμία απόφαση για αλλαγή έδρας - Τα funds μου το ζητάνε αλλά....
Καμία απόφαση δεν υπάρχει για αλλαγή έδρας από τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο και όσα γράφονται αποτελούν δημοσιογραφικά συμπεράσματα από την Γ.Σ. του ομίλου που διεξήχθη σήμερα.
Ερωτηθείς ο πρόεδρος απάντησε, ότι δεν μπορεί να κάνει κανένα σχόλιο, καθώς βρισκόμαστε σε μια ευαίσθητη προεκλογική περίοδο, αλλά εδώ και καιρό δέχεται πιέσεις από τους μεγάλους μετόχους funds που διαθέτει, για να μετακινηθεί σε μεγάλη διεθνή χρηματιστηριακή αγορά, έτσι ώστε η εταιρία να αποτιμήσει την κερδοφορία της σε πιο ώριμο και δυναμικό χρηματιστήριο.

Μιλώντας μάλιστα σε στενό κύκλο μετά την πρόσφατη άνοδο της μετοχής αλλά και την εδνυνάμωση του ελληνικού χρηματιστηρίου, ανέφερε ότι οι επενδυτικοί του σύμβουλοι, του αναφέρουν ότι αν η Ελλάδα, όπως αναμένεται, συνεχίσει να ανεβαίνει και αναβαθμιστεί και ο FTSE -100 στο Λονδίνο, για παράδειγμα, ακολουθήσει αντίστροφη πορεία μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε κανένα νόημα.

Αναφερόμενος επίσης στα ζητήματα της προεκλογικής κουβέντας που γίνεται για την φορολόγηση των υπερκερδών είπε, ότι αυτό δημιουργεί αποστροφή και για τον μέσο Έλληνα παραπέμπει στην εποχή των μνημονίων.
Αφήστε λίγο την οικονομία να αυγατίσει, ανέφερε χαρακτηριστικά. Από την άλλη πλευρά σημείωσε ότι η ΝΔ, που δεν μιλά προεκλογικά για αυτό το θέμα, είναι εκείνη που υπερφορολόγησε με αποτέλεσμα ο όμιλος να καταβάλει εκαντοντάδες εκατομμυριών ευρώ σε φορολογικές δαπάνες για το 2022.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης