Επικαιρότητα

Κ. Μητσοτάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να αλλάξουμε τη χώρα

Κ. Μητσοτάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να αλλάξουμε τη χώρα
Ο Μάιος είναι κοντά, φέρνοντας και μια νέα άνοιξη με το δικό σας διπλό μήνυμα - Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να αλλάξουμε τη χώρα πιο τολμηρά, πιο αποτελεσματικά

Το δίλημμα της αυτοδυναμίας της ΝΔ επανέφερε ο πρωθυπουργός από την Φθιώτιδα, στην πρώτη του περιοδεία μετά την τραγωδία των Τεμπών. «Οι κυβερνήσεις από ένα κόμμα αλλά όχι μόνο από ένα χρώμα είναι οι πιο κατάλληλες» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζοντας ότι «το μπλε είναι ένα πολύ ευρύχωρο χρώμα και η ΝΔ έχει ενσωματώσει στελέχη από άλλους πολιτικούς χώρους».

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη παράταξη που εγγυάται τη σταθερότητα στη χώρα» επισήμανε ο Πρωθυπουργός από τη Λαμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συνέπεια λόγων και έργων της κυβέρνησής του για τη στήριξη της κοινωνίας, την ανάπτυξη, την άμυνα και την οικονομία, κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τι θα συνέβαινε εάν στο τιμόνι της χώρας -εν μέσω των πολλαπλών κρίσεων- βρισκόταν μία άλλη κυβέρνηση, ενώ έστρεψε εμμέσως τα πυρά του και προς τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Ο Μάιος είναι κοντά, φέρνοντας και μια νέα άνοιξη με το δικό σας διπλό μήνυμα[…] Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να αλλάξουμε τη χώρα πιο τολμηρά, πιο αποτελεσματικά[…] Κι όσοι μιλούν για μια δήθεν συνεργασία ουσιαστικά παραπέμπουν σε παραλυσία.[…] Πώς αλλιώς να ερμηνευτούν άραγε δηλώσεις για κυβερνήσεις συνεργασίας αλλά χωρίς Πρωθυπουργό αυτόν που θα έχουν επιλέξει οι πολίτες; Και τι σημαίνει αυτός ο «άγνωστος Χ» που θα ηγηθεί την επόμενη μέρα; Λυπάμαι, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική τραγωδία των Τεμπών, στέλνοντας εκ νέου το μήνυμα ότι η σύγκρουση με το λεγόμενο «βαθύ κράτος» αποτελεί κεντρική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.ertnews.gr/featured/k-mitsotakis-tha-kerdisoume-tis-ekloges-gia-na-allaksoume-ti-xora-oi-epomenes-kiniseis-ton-kommaton/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης