Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Στις 15 Ιουνίου το debate με τους 5 αρχηγούς αποφάσισε η διακομματική

Στις 15 Ιουνίου το debate με τους 5 αρχηγούς αποφάσισε η διακομματική
Το debate θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου και θα εξελιχθεί σε έξι ενότητες, συν μία ελεύθερη ερώτηση

Τη διεξαγωγή ενός debate μεταξύ των αρχηγών των πέντε κομμάτων που εισήλθαν στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου αποφάσισε πριν από λίγο η διακομματική επιτροπή.

Όπως αποφασίστηκε, το debate θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου και θα εξελιχθεί σε έξι ενότητες, συν μία ελεύθερη ερώτηση. Στο τέλος, θα υπάρχει και η καταληκτική τοποθέτηση των αρχηγών.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν στις 2 το μεσημέρι, την ερχόμενη Πέμπτη, στη νέα συνεδρίαση της διακομματικής όπου θα συμμετέχει και ο κ. Κουβαράς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους 6 δημοσιογράφους που θα πάρουν μέρος στο debate.

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποίηθηκε υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού, ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην άποψη ότι πρέπει να γίνουν δύο debate, ένα μεταξύ όλων των αρχηγών και ένα μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, τα κόμματα συμφώνησαν στο ένα debate με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγή του τη 15η Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ στη διακομματική συμφωνήθηκε ότι το debate θα έχει την ίδια δομή, αλλά θα έχει κάποιες αλλαγές ως προς τις θεματικές ενότητες και τον χρόνο που θα έχουν στη δάθεσή τους οι αρχηγοί. 

Πηγή:skai.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης