AD
Επικαιρότητα

Η Ελλάδα παίρνει απόφαση να μην συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ειρήνης του Trump - Στο Άμπου Ντάμπι ο Μητσοτάκης στις 17/2

Η Ελλάδα παίρνει απόφαση να μην συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ειρήνης του Trump - Στο Άμπου Ντάμπι ο Μητσοτάκης στις 17/2
Στο Συμβούλιο Ερήνης δεν αναμένεται να λάβουν μέρος ούτε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας με τους οποίους, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές «πάντοτε συντονιζόμαστε»
H Ελλάδα δεν αναμένεται να λάβει μέρος στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Φεβρουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν πριν λίγο στο φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος είναι πως το ίδιο διάστημα υπάρχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις του πρωθυπουργού, όπως το ταξίδι του στο Αμπού Ντάμπι στις 17 Φεβρουαρίου ενώ το αμέσως επόμενο διήμερο θα μεταβεί στο Νέο Δελχί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο Συμβούλιο Ερήνης δεν αναμένεται να λάβουν μέρος ούτε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας με τους οποίους, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές «πάντοτε συντονιζόμαστε».

www.worldenergynews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης

`