Εξοικονόμηση

Volton: Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας

tags :
Volton: Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας

Το πρόγραμμα προσφέρει δώρο «έξυπνη» συσκευή η οποία βοηθάει στην εξοικονόμηση έως και 40% της ετήσιας κατανάλωσης ρεύματος από τη χρήση του θερμοσίφωνα

Η καλύτερη προσφορά ηλεκτρικής ενέργειας για τον Μάιο από τη Volton

 Η Volton, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή της να προσφέρει ιδέες και λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας, πρωτοπορεί και παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Volton Energy Control.

Το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή τιμή kWh για τον μήνα Μάιο, μαζί με δώρο «έξυπνη» συσκευή η οποία βοηθάει στην εξοικονόμηση έως και 40% της ετήσιας κατανάλωσης ρεύματος από τη χρήση του θερμοσίφωνα, μία από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές. Αφορά σε οικιακές και επαγγελματικές παροχές.

Το πρόγραμμα Volton Energy Control προσφέρει:

  • Τιμή kWh 0,099€
  • Δώρo συσκευή smart home και εγκατάσταση, για τον έλεγχο της χρήσης του θερμοσίφωνα από παντού
  • 25% έκπτωση συνέπειας για την εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμού, χωρίς χρονική δέσμευση
  • Μηδενική ρήτρα αναπροσαρμογής
  • Πλήρη κρατική επιδότηση
  • Μηδενική καταβολή εγγύησης

Επιλέγοντας το πρόγραμμα Volton Energy Control, μπορεί ο καθένας από εμάς να επωφεληθεί άμεσα βλέποντας μείωση στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλει στην προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Volton Energy Control, μπείτε στο www.volton.gr, επισκεφτείτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί ή  καλέστε στο 11300.

www.worldenergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης