Ναυτιλία

Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ – Παρατείνεται η ταλαιπωρία ταξιδιωτών και νησιωτών

Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ – Παρατείνεται η ταλαιπωρία ταξιδιωτών και νησιωτών
Kήρυξε νέα 48ωρη απεργία, που ξεκινά αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 06:00 π.μ. και θα λήξει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 06:00 π.μ.
Για άλλες δύο ημέρες θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, καθώς σήμερα κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση της απεργιακής της κινητοποίησης.
Συγκεκριμένα, κήρυξε νέα 48ωρη απεργία, που ξεκινά αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 06:00 π.μ. και θα λήξει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 06:00 π.μ.
Σε ανοιχτή επιστολή του προς τον γ.γ. της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής επανέρχεται, διαβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αύξησης της φορολογίας στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των ναυτικών.
Όπως ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωση «για τα άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της ναυτοσύνης, το υπουργείο δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για διάλογο, καλώντας τον κάθε φορά αρμόδιο υπουργό και την ΠΝΟ σε συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας».
Συγκεκριμένα, ο υπουργός αναφέρει και την προτεινόμενη ημερομηνία συνάντησης με τον υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης