Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Η ελληνο-ρωσική συνεργασία και τα ενεργειακά έργα στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα - Medvedev

Η ελληνο-ρωσική συνεργασία και τα ενεργειακά έργα στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα - Medvedev
Στις 7 Δεκεμβρίου η συνάντηση
Zητήματα που αφορούν έργα στον ενεργειακό τομέα, την εμπορική και οικονομική συνεργασία, και την αγροτική οικονομία, θα συζητήσει στις 7 Δεκεμβρίου  o πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitry Medvedev με τον Έλληνα ομόλογο του   αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο του Ρώσου πρωθυπουργού.
«Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξη Τσίπρα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και της προοπτικές της ρωσο-ελληνικής εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας, την υλοποίηση από κοινού έργων στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, των υποδομών μεταφορών, των υψηλών τεχνολογιών, της αγροτικής οικονομίας και άλλους τομείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, στην οποία προστίθεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ρωσία έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vl. Poutin.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης