Περιβάλλον

Βομβάη, Μπογκοτά και Λίμα «πρωταθλήτριες» στην κυκλοφοριακή συμφόρηση - Αναλυτικό διάγραμμα

Βομβάη, Μπογκοτά και Λίμα «πρωταθλήτριες» στην κυκλοφοριακή συμφόρηση - Αναλυτικό διάγραμμα
Το κυκλοφορικό συνέχισε να επιβαρύνεται κατά την τελευταία δεκαετία, με σχεδόν το 75% των πόλεων να σημειώνει αυξημένα ή σταθερά επίπεδα συμφόρησης μεταξύ του 2017 και του 2018
Η TomTom κυκλοφόρησε έκθεση για το έτος 2018, με τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρησης σε 403 πόλεις από 56 χώρες στον κόσμο.
Το κυκλοφορικό συνέχισε να επιβαρύνεται κατά την τελευταία δεκαετία, με σχεδόν το 75% των πόλεων να σημειώνει αυξημένα ή σταθερά επίπεδα συμφόρησης μεταξύ του 2017 και του 2018.
Η Βομβάη σημείωσε τα υψηλότερα επίπεδα συμφόρησης από οποιαδήποτε άλλη πόλη πέρυσι, με συνέπεια οι κάτοικοί της να δαπανούν κατά μέσο όρο 65% επιπλέον χρόνο στις μετακινήσεις τους, λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου.
Η πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά έρχεται δεύτερη με 63%, ενώ η Λίμα έρχεται τρίτη με 58%. Η Ινδία καταλαμβάνει και την τέταρτη θέση, με τους οδηγούς στο Νέο Δελχί να χρειάζονται 58% περισσότερο χρόνο στις μετακινήσεις τους.
Η Μόσχα είναι πρωταθλήτρια στην Ευρώπη με τους οδηγούς να χρειάζονται ένα επιπλέον 57% για τις ανάγκες των μετακινήσεών τους
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Λος Άντζελες έχει τα χειρότερα επίπεδα συμφόρησης, αλλά με 41% απέχει αρκετά από τις πόλεις που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.
 
52
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης