Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Για τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ θα ενημερώσει το ΕΛΚ ο Ν. Αναστασιάδης

Για τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ θα ενημερώσει το ΕΛΚ ο Ν. Αναστασιάδης
Στις 20:00 ώρα Κύπρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες στο πλαίσιο της 75ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ

Στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), που θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης, ενόψει της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συμμετάσχει σήμερα στις 18:30 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρει γραπτή δήλωση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, κατά τις εργασίες του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης "θα ενημερώσει με παρέμβασή του τους ηγέτες των κρατών και κομμάτων που συμμετέχουν στο ΕΛΚ για τις τρέχουσες εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και, ειδικότερα, για τις παραβιάσεις και τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και για τις απειλές της για εποικισμό της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, και θα καταθέσει τις θέσεις της Κύπρου αναφορικά με τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΕΕ".

Στις 20:00 ώρα Κύπρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες στο πλαίσιο της 75ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης