Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ

Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ
Ο αριθμός των εγκαταστάσεων άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά τρεις σε 269 την εβδομάδα έως τις 9 Οκτωβρίου
Οι αμερικανικές εταιρείες ενέργειας πρόσθεσαν εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου για μια τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2018, καθώς οι παραγωγοί αρχίζουν ξανά τις γεωτρήσεις με τις τιμές να διατηρούνται περίπου στα 40 $ το βαρέλι τους τελευταίους μήνες.

Ο αριθμός των εγκαταστάσεων άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου, ένας πρώιμος δείκτης μελλοντικής παραγωγής, αυξήθηκε κατά τρεις σε 269 την εβδομάδα έως τις 9 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία ενεργειακών υπηρεσιών Baker Hughes την Παρασκευή 9/10/2020.

Ο συνολικός αριθμός των εξέδρων υποχώρησε στο ρεκόρ των 244 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έληξε στις 14 Αυγούστου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Baker Hughes.
Ο αριθμός των πλατφορμών αυτής της εβδομάδας ήταν 587 εξέδρες, ή 69%, κάτω από αυτήν τη φορά πέρυσι.
Οι εξέδρες πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά τέσσερις σε 193 αυτήν την εβδομάδα, το υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές Ιουνίου, ενώ οι εξέδρες αερίου μειώθηκαν 1 σε 73, σύμφωνα με τα στοιχεία του Baker Hughes.

Ζήτηση

Παρόλο που οι τιμές του πετρελαίου στις ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι κάτω περίπου 33% από την αρχή του έτους λόγω της κατάρρευσης της ζήτησης, τα αμερικανικά συμβόλαια μελλονιτκής εκπλήρωσης έχουν αυξηθεί 117% τους τελευταίους πέντε μήνες σε περίπου 41 δολάρια το βαρέλι την Παρασκευή κυρίως λόγω των ελπίδων ότι η ζήτηση για ενέργεια θα επιστρέψει καθώς οι κυβερνήσεις άρουν τα lockdowns.

«Είμαστε πλέον πολύ πεπεισμένοι ότι η οριζόντια μέτρηση της εξέδρας βρίσκεται επίσημα στον καθρέφτη και συνεχίζουμε να περιμένουμε να δούμε κάποια επιπρόσθετη (αν και μέτρια) βελτίωση στο τέλος του 2020», ανέφεραν οι αναλυτές στο Tudor, Pickering, Holt & Ο Κο είπε αυτή την εβδομάδα.
Η Simmons Energy, ειδικοί ενέργειας στην αμερικανική επενδυτική τράπεζα Piper Sandler, προέβλεψε ότι ο αριθμός των ΗΠΑ θα μειωνόταν από έναν ετήσιο μέσο όρο 943 το 2019 σε 431 το 2020 και 326 το 2021 πριν αυξηθεί σε 583 το 2022.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης