Εξοικονομώ

H smart πλευρά των ηλεκτρικών συσκευών - Πώς η τεχνολογία απογειώνει τις οικιακές συσκευές

H smart πλευρά των ηλεκτρικών συσκευών - Πώς η τεχνολογία απογειώνει τις οικιακές συσκευές
Oι οικιακές συσκευές έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή με πολλή τεχνολογία και τεράστιες ανέσεις που παραπέμπουν σε «μαγικές» ιδιότητες

Ποιος θα φανταζόταν πριν πολλά χρόνια ότι η ζωή μας θα άλλαζε τόσο δραματικά σε όλα τα επίπεδα. Ό,τι η καθημερινότητά μας θα είχε στοιχεία και συμπεριφορές από τα μαγικά του Xάρυ Πότερ! Και όμως από την οθόνη του κινητού ή του tablet, μπορούμε πλέον να χειριστούμε το πλυντήριο ρούχων, το ψυγείο, τις εστίες, το φούρνο, τον απορροφητήρα, το πλυντήριο πιάτων, αλλά και όλες τις smart συσκευές του σπιτιού μας.

Πλυντήριο ρούχων

Επικοινωνώντας με το πλυντήριο μπορείς να το ενημερώσεις και για συγκεκριμένα χρώματα και αντικείμενα που πλένεις για καλύτερη προσαρμογή. Φυσικά, η εφαρμογή μπορεί να κάνει και χρονικό προγραμματισμό, να σε ειδοποιήσει αν η συσκευή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ή να δείξει σε ποια φάση βρίσκεται το πλύσιμο.

Δε θα ξαναχρειαστεί να ανησυχείς μήπως τελειώσει το πλυντήριο ρούχων, πριν προλάβεις να επιστρέψεις στο σπίτι για να βγάλεις τη μπουγάδα από τον κάδο. Οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από την οθόνη του κινητού σου, θα μπορείς έγκαιρα να προσθέσεις σύντομους επιπλέον κύκλους πλυσίματος, ώστε τα ρούχα να σε περιμένουν φρεσκοπλυμένα.

plou

Πλύσιμο πιάτων

Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi, ένα έξυπνο πλυντήριο πιάτων συνδέεται στο οικιακό ασύρματο δίκτυο προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να το ελέγχεις και να το χειρίζεσαι απομακρυσμένα, ακόμα κι από το smartphone ή το tablet σου. Με αυτό τον τρόπο το συστηματικό πλύσιμο γίνεται παιχνίδι και δεν έχεις κανένα άγχος, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μπορείς, για παράδειγμα, να ξεκινήσεις έναν κύκλο πλύσης ενώ βρίσκεσαι ακόμα στο γραφείο, ή να προγραμματίζεις την έναρξη ή την παύση της πλύσης, ανάλογα με το καθημερινό σου πρόγραμμα ή και να λαμβάνεις ενημέρωση για τις λειτουργίες και την κατάσταση πλύσης, στο smartphone ή στο tablet σου.

Έξυπνες εστίες

Οι έξυπνες εστίες έρχονται με μια πληθώρα λειτουργιών που απογειώνουν τη γαστρονομική εμπειρία, αλλά και με διαισθητική εφαρμογή για το κινητό ή το tablet που σου επιτρέπει να επικεντρωθείς πλήρως στο μαγείρεμα.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι οικιακές συσκευές έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή με πολλή τεχνολογία και τεράστιες ανέσεις που παραπέμπουν σε «μαγικές» ιδιότητες, αφού μια  ειδοποίηση στο κινητό, μας ενημερώνει άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τη λειτουργία τους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης