Ενέργεια

«Ποδαρικό» της ΔΕΗ στην ηλεκτροκίνηση - Με ενδιαφέρον η σημερινή εκδήλωση

«Ποδαρικό» της ΔΕΗ στην ηλεκτροκίνηση - Με ενδιαφέρον η σημερινή εκδήλωση
Φιλόδοξα τα σχέδια της ΔΕΗ στον τομέα της ηλεκτροκίνησης

Σημαντική μέρα για την ΔΕΗ, καθώς στις 18.00 θα λάβει χώρα η επίσημη έναρξη της ηλεκτροκίνησης και οι πρωτοβουλίες της εταιρείας στον αναδυόμενο αυτό κλάδο.Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και θα γίνει διαδικτυακά. Την παρουσίαση του όλου πλαισίου θα αναλάβει ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ. Γ. Στάσσης.

Σημαντικές πρωτοβουλίες και στόχοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις επενδυτικές φιλοδοξίες της ΔΕΗ, η ηλεκτροκίνηση κατέχει εξέχουσα θέση και οι στόχοι είναι μεγάλοι.

Ήδη, η εγκατάσταση και τοποθέτηση δημόσιων φορτιστών από τη ΔΕΗ προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, γεγονός που καταδεικνύει και επιβεβαιώνει ακόμη πιο δυναμικά την υλοποίηση του σχεδιασμού της για την τοποθέτηση 1.000 σταθμών φόρτισης πανελλαδικά στα επόμενα 2-3 χρόνια και 10.000 σταθμών φόρτισης μεσοπρόθεσμα.

Στις αρχές μάλιστα του περασμένου μήνα, η εταιρεία υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την ΕΛΙΝΟΙΛ. Οι δύο εταιρείες δεσμεύτηκαν για την κοινού προώθηση των υπηρεσιών της ηλεκτροκίνησης αλλά και την διερεύνηση σημείων δικτύου πρατηρίων της ΕΛΙΝΟΙΛ πανελλαδικά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη στάθμευση και φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης