Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Tο Epsilon Digital του Ομίλου Epsilon Net επέλεξε η REVOIL για τη διασύνδεσή της με την ΑΑΔΕ

Tο Epsilon Digital του Ομίλου Epsilon Net επέλεξε η REVOIL για τη διασύνδεσή της με την ΑΑΔΕ
H λύση παρέχει απευθείας σύνδεση με την ΑΑΔΕ και εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση της REVOIL στον ψηφιακό της μετασχηματισμό

Η REVOIL, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών στη χώρα, που εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά μέσω του πανελλαδικού δικτύου των 500 και πλέον συνεργαζόμενων πρατηρίων της, επέλεξε το Epsilon Digital, την αυτοματοποιημένη, τεχνολογικά καινοτόμα και ασφαλή, SaaS, υπηρεσία πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του Ομίλου Epsilon Net. H λύση παρέχει απευθείας σύνδεση με την ΑΑΔΕ και εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση της REVOIL στον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Το δίκτυο πρατηρίων REVOIL αναπτύσσεται δυναμικά με οδηγό πάντοτε την ποιότητα, τις προσιτές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση.

Το Epsilon Digital αποτελεί ένα από τα πρώτα λογισμικά που έλαβαν τη σχετική αδειοδότηση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ως λογισμικό παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η λύση επιτυγχάνει την αυθεντικοποίηση, την αποδοχή και την αρχειοθέτηση τιμολογίων/παραστατικών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες διαβίβασης παραστατικών πωλήσεων στην ΑΑΔΕ και στους τελικούς λήπτες, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία χρήστη, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον. Το Epsilon Digital καλύπτει όλες τις επιχειρήσεις και κλάδους της αγοράς, με ασφάλεια και εγκυρότητα.

Με την ολοκλήρωση και την παραλαβή της λύσης, η REVOIL έχει τη δυνατότητα μέσω της αξιοποίησης του Epsilon Digital να: 1) απλοποιήσει την καθημερινότητα των χρηστών της αξιοποιώντας καινοτόμες cloud τεχνολογίες, 2) εκδίδει και να διαβιβάζει διαχειριστεί εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, πιστοποιημένα τον τεράστιο όγκο των παραστατικών της χωρίς χρήση φορολογικού μηχανισμού, όντας σύννομη με τις ανάγκες της myDATA 3) να επωφελείται από τη βέλτιστη διαχείριση της επικοινωνίας με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και να λαμβάνει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, από οπουδήποτε 4) να ελαχιστοποιεί το συνολικό TCO, αφού δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές, διασφαλίζοντας παράλληλα, έγκαιρη και έγκυρη προσαρμογή σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου παρόχου βελτιώνει την αξιοπιστία των συναλλαγών, καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει σε ιστοσελίδα του παρόχου την αυθεντικότητα ενός τιμολογίου, με χρήση του QR code, που φέρουν υποχρεωτικά τα ψηφιακά τιμολόγια.

Ο Ανδρέας Γρίμπελας, Chief Technology Officer του Ομίλου Epsilon Net και Γενικός Διευθυντής της Epsilon SingularLogic, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τη REVOIL για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό και την εναρμόνισή της με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ καθιστά σαφές ότι το Epsilon Digital είναι η απόλυτη λύση για τον κλάδο των Πετρελαιοειδών! Ο Όμιλος Epsilon Net, πιστός στο όραμα του για συνεχή εξέλιξη και πρωτοπορία στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, πιστοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ως πάροχος υπηρεσιών ΥΠΑΗΕΣ, απαντώντας έγκαιρα και έγκυρα στις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων για γρήγορη και ασφαλή έκδοση ακόμη και ιδιαίτερα μεγάλου και διαρκώς αυξανόμενου όγκου ηλεκτρονικών παραστατικών, καθώς και σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους».

Την υλοποίηση του έργου έχουν αναλάβει η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, leader στην ελληνική αγορά πληροφορικής με εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL WMS, MOBILE, MIS, που καθημερινά υποστηρίζουν τις ανάγκες της μεγαλύτερης εγκατεστημένης βάσης στην Ελλάδα με πάνω από 50.000 μεγάλες επιχειρήσεις, και η SystemSoft, θυγατρική της Epsilon SingularLogic, εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1995 στην παροχή λύσεων πληροφορικής και εμπιστεύονται περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης