Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Πακέτο στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός

Πακέτο στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός
Τις επόμενες μέρες, μετά από συσκέψεις, θα σχηματοποιηθεί το συνολικό πακέτο στήριξης το οποίο κατά μεγάλη πιθανότητα θα έχει και πιο απτά μέτρα για τα ζητήματα ενέργειας
Σχετικά Άρθρα

Σε ένα πρόσθετο πακέτο στήριξης των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των αγροτών θα προχωρήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως προανήγγειλε ήδη ο Πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.
Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχε τονίσει ο ίδιος όπως και το οικονομικό επιτελείο, ότι θα συνεχίσει η κυβέρνηση να στηρίζει τους λογαριασμούς του ρεύματος στα νοικοκυριά, στις επιχειρήσεις αλλά θα συνεχιστούν και τα μέτρα στήριξης των αγροτών. 

Τις επόμενες μέρες οι αποφάσεις 

Τις επόμενες μέρες, μετά από συσκέψεις, θα σχηματοποιηθεί το συνολικό πακέτο στήριξης το οποίο κατά μεγάλη πιθανότητα θα έχει και πιο απτά μέτρα για τα ζητήματα ενέργειας.
Ήδη ο Πρωθυπουργός έχει στείλει τις προτάσεις του στην Κομισιόν, μέσα από επιστολή που παραλήπτες είχε την Πρόεδρο της Κομισιόν Ursula von der Leyen, την επίτροπο Ενέργειας Candri Simson και τη Γενική Διευθύντρια Ενέργειας της Κομισιόν Ditte Juul Jorgensen. 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης