Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μανουσάκης στην COP27: Κομβικές οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις για την ενεργειακή μετάβαση

Μανουσάκης στην COP27: Κομβικές οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις για την ενεργειακή μετάβαση
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ τόνισε την ανάγκη για την επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης
Σχετικά Άρθρα

Το «παρών» στη Διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα COP27, στο Sharm El-Sheikh της Αιγύπτου, έδωσε ο ΑΔΜΗΕ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης τόνισε την ανάγκη για την επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο των διασυνδέσεων.

Η δήλωση του κ. Μάνου Μανουσάκη στη Διεθνή Διάσκεψη για το Κλίμα COP27





«Ο ΑΔΜΗΕ συμμετέχει για πρώτη φορά στην παγκόσμια Διάσκεψη για το Κλίμα, COP27. Η ανάγκη για επενδύσεις στην ενεργειακή μετάβαση είναι πολύ μεγάλη. Τα έργα των ηλεκτρικών διασυνδέσεων είναι πολύ σημαντικά. Όχι μόνα τα έργα των ηλεκτρικών διασυνδέσεων μέσα στην Ελλάδα, αλλά και τα έργα των ηλεκτρικών διασυνδέσεων ανάμεσα στην Ευρώπη με τις γειτονικές ηπείρους της Αφρικής και της Ασίας.Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάσαμε σήμερα τη συνδρομή και τη συμμετοχή μας στα μεγάλα έργα της διασύνδεσης ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ αλλά και τη διασύνδεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο»

Φωτογραφίες από την Διάσκεψη

8_46.jpg

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάνος Μανουσάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΑΔΜΗΕ κ. Ιωάννης Μάργαρης, με τον Υπουργό Ηλεκτρισμού και Ανανεώσιμης Ενέργειας της Αιγύπτου Δρ. Mohamed Shaker El-Markabi και την Πρόεδρο του Διαχειριστή της Αιγύπτου EETC κα Sabah Mashali


0--.JPG

Ο κ. Mάνος Μανουσάκης με την κα Sabah Mashali (EETC), τον κ. Ιωάννη Καρύδα (Copelouzos Group), τον κ. Andreas Gunst (DLA Piper) και τον κ. Daniel Wetzel (International Energy Agency).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης