Ενέργεια

ΙΕΑ: Άνοδος 2,8% στην παραγωγή αργού και 2,5% στο φυσικό αέριο τον Νοέμβριο του 22

ΙΕΑ: Άνοδος 2,8% στην παραγωγή αργού και 2,5% στο φυσικό αέριο τον Νοέμβριο του 22

Κατά 2,5% ενισχύθηκε και η παραγωγή φυσικού αερίου

 

Aύξηση 2,8% σημείωσε η συνολική παραγωγή αργού πετρελαίου, NGL και πρώτων υλών διυλιστηρίων του ΟΟΣΑ τον Νοέμβριο του 2022 σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2021 σύμφωνα με την τελευταία μηνιαία έκθεση στατιστικών στοιχείων πετρελαίου της IEA.
Η ακαθάριστη παραγωγή των συνολικών προϊόντων των διυλιστηρίων αυξήθηκε κατά 1,8% σε ετήσια βάση.
Οι καθαρές παραδόσεις των συνολικών προϊόντων μειώθηκαν κατά 0,6% τον Νοέμβριο του 2022 σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2021.
Τα επίπεδα αποθεμάτων πετρελαίου στην επικράτεια αυξήθηκαν κατά 1653 kt τον Νοέμβριο του 2022 σε σύγκριση με τα επίπεδα αποθεμάτων που έκλεισαν τον Οκτώβριο του 2022 και έκλεισαν στους 473 εκατομμύρια μετρικούς τόνους.
Πετρέλαιο_2.JPG

Τα Μηνιαία Στατιστικά Πετρελαίου του ΙΕΑ περιλαμβάνουν παραγωγή πετρελαίου για όλες τις χώρες μέλη του ΟΟΣΑ, εισαγωγές, εξαγωγές, παραγωγή διυλιστηρίων, καθαρές παραδόσεις για μεγάλες κατηγορίες προϊόντων για όλες τις περιοχές του ΟΟΣΑ. Περιλαμβάνει επίσης τα συνολικά επίπεδα αποθεμάτων πετρελαίου και τις αλλαγές αποθεμάτων για τις κύριες κατηγορίες προϊόντων για όλες τις χώρες μέλη του ΟΟΣΑ.

Φυσικό αέριο

Η παραγωγή φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 2,5% σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2021.
Οι εισαγωγές φυσικού αερίου (περιλαμβάνονται οι όγκοι διέλευσης) ήταν 9,8% χαμηλότερες σε ετήσια βάση και οι συνολικές εξαγωγές του ΟΟΣΑ μειώθηκαν κατά 6,1% την ίδια περίοδο.
Η ακαθάριστη κατανάλωση φυσικού αερίου μειώθηκε κατά 7,2% τον Νοέμβριο του 2022 σε ετήσια βάση.

αεριο_1.JPG

Οι Μηνιαίες Στατιστικές Φυσικού Αερίου του ΙΕΑ περιλαμβάνουν την παραγωγή φυσικού αερίου, την κατανάλωση, τις συνολικές εισαγωγές και τις συνολικές εξαγωγές για όλες τις χώρες μέλη του ΟΟΣΑ και το εμπόριο αγωγών φυσικού αερίου και LNG ανά προέλευση και προορισμό για όλες τις Περιφέρειες του ΟΟΣΑ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης