Επικαιρότητα

Μητσοτάκης στο Μετρό Θεσσαλονίκης: Περάσαμε από την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα

Μητσοτάκης στο Μετρό Θεσσαλονίκης: Περάσαμε από την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι αφού αποκτά και η Θεσσαλονίκη το δικό της μετρό, ήρθε η ώρα να μετονομαστεί και η εταιρεία σε «Ελληνικό Μετρό».

Επιβάτης στην πρώτη δοκιμαστική λειτουργία του μετρό στη Θεσσαλονίκη ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όσοι μας συνόδευσαν σήμερα διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευση να παραδώσει στους Θεσσαλονικείς το πιο σύγχρονο μετρό στην Ευρώπη, προστατεύοντας ταυτόχρονα και την πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του μετρό Θεσσαλονίκης με επιβάτες δημοσιογράφους το πρωί της Πέμπτης.

Σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντική ημέρα για την Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και «να περάσουμε από την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα ενός έργου που ξεκινά δοκιμαστική λειτουργία».

Πρόσθεσε ότι αφού αποκτά και η Θεσσαλονίκη το δικό της μετρό ήρθε η ώρα να μετονομαστεί και η εταιρεία σε «Ελληνικό Μετρό».

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο περιφερειάρχης Κέντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης