Τελευταία Νέα

Τρία βραβεία απέσπασε η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος στα Energy Mastering Awards 2023

Τρία βραβεία απέσπασε η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος στα Energy Mastering Awards 2023
Η ΚΕΒΕ αναδείχθηκε νικήτρια εταιρεία στην κατηγορία «Βιομηχανία / Οικοδομικά Υλικά»

Τρία βραβεία απέσπασε η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) στα Energy Mastering Awards 2023, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά από την BOUSSIAS Events στις 17 Μαΐου 2023. Η ΚΕΒΕ διακρίθηκε στα φετινά Energy Mastering Awards για τις καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές, διαδικασίες και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ως προς την ενεργειακή διαχείριση και την αειφορία, έχοντας στο επίκεντρο την επίτευξη υψηλής στάθμης προτύπων ενεργειακής διαχείρισης.

Συγκεκριμένα, η ΚΕΒΕ αναδείχθηκε νικήτρια εταιρεία στην κατηγορία «Βιομηχανία / Οικοδομικά Υλικά» για την υιοθέτηση των βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης που αφορούν στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας κατά την παραγωγική διαδικασία και την παροχή σχετικών λύσεων. Επιπλέον, η εταιρεία απέσπασε δύο Silver βραβεία στις κατηγορίες «Water Efficiency» και «Cogeneration (Combined) Heat & Power» για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών για την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα κατά την παραγωγική διαδικασία, καθώς και για τις βέλτιστες τεχνικές αξιοποίησης ΣΗΘΥΑ (Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού-Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης) στον κλάδο της κεραμουργίας από το 2001.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΒΕ, Άγις Κοθάλης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλες τις διακρίσεις που αποσπάσαμε στα φετινά Energy Mastering Awards. Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της συλλογικής προσπάθειας όλων των μελών της ομάδας της ΚΕΒΕ για τη δημιουργία και την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών που αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης και στην πράσινη μετάβαση».

Με τον κτηριακό τομέα να αποτελεί βασικό πυλώνα στην πράσινη μετάβαση, η ΚΕΒΕ, διατηρώντας μια παράδοση 90 ετών στον κλάδο της κεραμοποιίας και παράγοντας καινοτόμα και οικολογικά δομικά κεραμικά προϊόντα, μένει πιστή στο όραμά της για έναν κόσμο, δομικά καλύτερο. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία δεσμεύεται να διατηρήσει στο επίκεντρο της στρατηγικής της την ελαχιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης