RWE: Η Corrine Barry «θα τρέξει» την πορεία για το Net Zero

RWE: Η Corrine Barry «θα τρέξει» την πορεία για το Net Zero
H νέa διευθύντρια θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην επίτευξη των καθαρών μηδενικών φιλοδοξιών της RWE και του Ηνωμένου Βασιλείου
Η RWE διόρισε την Corinne Barry ως την πρώτη Διευθύντρια της Ανατολικής Ακτής για το Net Zero για να ευθυγραμμίσει τις καθαρές μηδενικές φιλοδοξίες της εταιρείας με αυτές του Humber, του Teesside και των γύρω περιοχών.

Η επιχειρηματίας Corrine Barry θα επιταχύνει την ανάπτυξη του τοπικού χαρτοφυλακίου έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και χαμηλών εκπομπών άνθρακα της RWE για να εξασφαλίσει έναν ασφαλή εγχώριο ενεργειακό εφοδιασμό, ενώ παράλληλα θα προσφέρει τις καθαρές μηδενικές φιλοδοξίες της RWE και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Barry κατέχει τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς για τις Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και Πρόεδρος του Ομίλου Humber Offshore Wind Cluster Business Environment Group ως αποτέλεσμα της συμβολής της στην ανάπτυξη του τομέα καθαρής ενέργειας της περιοχής, υποστηρίζοντας τοπικούς προμηθευτές και αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες και ευκαιρίες κατάρτισης.

Η Corrine Barry, Διευθύντρια της RWE UK East Coast για το Net Zero, δήλωσε σχετικά με το νέο ρόλο: «Έχω το προνόμιο να ηγούμαι μιας τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας από την RWE.
Με το ποικίλο χαρτοφυλάκιο παραγωγής της και τη σειρά καινοτόμων έργων της, η RWE μπορεί να προσφέρει λύσεις που θα επιτρέψουν στην περιοχή όχι μόνο να απελευθερωθεί από τον άνθρακα, αλλά και να επωφεληθεί από σημαντικές τοπικές επενδυτικές ευκαιρίες.

«Αυτές θα υποστηρίξουν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός νέου μελλοντικού ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και θα ωφελήσουν την αλυσίδα εφοδιασμού και τις τοπικές κοινότητες.

«Η Ανατολική Ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου αναδεικνύεται ως μια πραγματική υπερδύναμη για καθαρή ηλεκτρική ενέργεια με χαμηλές εκπομπές άνθρακα και θα παίξει βασικό ρόλο στην ενεργειακή μετάβαση τα επόμενα χρόνια.
Ανυπομονώ για τις μελλοντικές προκλήσεις και βοηθώντας την RWE να παίξει βασικό ρόλο στην ανατολική ακτή».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης