Η Westnet επεκτείνεται στην αγορά των φωτοβολταϊκών

Η Westnet επεκτείνεται στην αγορά των φωτοβολταϊκών
Στόχος η  προσφορά των πλέον αποδοτικών ενεργειακών λύσεων για τις ανάγκες ενός σπιτιού

Η Westnet, πάροχος τεχνολογικών λύσεων με διευρυμένο αποτύπωμα στο χώρο του εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριότητάς της στον τομέα των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέσω της νέας επιχειρηματικής μονάδας «Westnet Solar Systems», η εταιρεία στοχεύει στην προσφορά των πλέον αποδοτικών ενεργειακών λύσεων για τις ανάγκες ενός σπιτιού.

Πιστή στον σκοπό της να διευρύνει την πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία, η Westnet ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της, προσθέτοντας την κατηγορία των οικιακών φωτοβολταϊκών, και παρέχει λύσεις με τεχνολογία αιχμής, μέσα από μια δυναμική γκάμα προϊόντων, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panel), μετατροπείς ρεύματος (inverters) και συστήματα αποθήκευσης (battery systems). Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές και εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες των οικιακών χρηστών για εξοικονόμηση ενέργειας, η εταιρεία φέρνει στην αγορά ολοκληρωμένες προτάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Αλυσίδα αξίας

Ως ένας Value-Added Partner (VAP), η Westnet δεσμεύεται διαχρονικά να δημιουργεί μια αλυσίδα αξίας ανάμεσα στους προμηθευτές, τους πελάτες της και τους τελικούς χρήστες. Έχοντας ήδη σημαντική δραστηριότητα με τις αντλίες θερμότητας, η εταιρεία εμπλουτίζει τώρα την γκάμα των λύσεων της στον χώρο της ενέργειας με την προσθήκη των οικιακών φωτοβολταϊκών. Με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη της ενεργειακής αυτονομίας των νοικοκυριών, προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για την παραγωγή πράσινης ενέργειας και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των σύγχρονων καταναλωτών.

Ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας, General Manager της Westnet, δήλωσε: «Στη Westnet, στόχος μας είναι να φέρνουμε πιο κοντά τους συνεργάτες και τους καταναλωτές στην εξέλιξη της τεχνολογίας ώστε να απολαμβάνουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη της. Με την στρατηγική είσοδό μας στον χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενδυναμώνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των διαθέσιμων λύσεων, προσφέροντας προτάσεις προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την πλέον ευέλικτη και αξιόπιστη ενεργειακή αναβάθμιση, με θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης