Διεθνή

Blinken: Το Ισραήλ έχει την υποχρέωση στην αυτοάμυνα

Blinken: Το Ισραήλ έχει την υποχρέωση στην αυτοάμυνα
Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επανέλαβε τη στήριξη της χώρας του στο Ισραήλ και την ενίσχυση με περισσότερα όπλα που θα λάβει

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν για την επίσκεψή του, τόσο στα αγγλικά όσο και στα εβραϊκά στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου των δύο στο Τελ Αβίβ.

«Η επίσκεψή σας είναι ένα άλλο απτό παράδειγμα της αδιαμφισβήτητης υποστήριξης της Αμερικής προς το Ισραήλ», είπε στον Μπλίνκεν.Η Χαμάς είναι εχθρός του πολιτισμού είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου κατά τη συνέντευξη Τύπου με τον Άντονι Μπλίνκεν.

Στα εγκλήματα της Χαμάς περιλαμβάνονται ο «σφαγιασμός ολόκληρων οικογενειών», το «κάψιμο ζωντανών ανθρώπων» και ο «αποκεφαλισμούς» είπε ο Νετανιάχου.«Ο Μπάιντεν είχε δίκιο που την αποκάλεσε το απόλυτο κακό και η Χαμάς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ακριβώς όπως ο ISIS» είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Έχουμε δύσκολες μέρες μπροστά μας, είναι η στιγμή που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και υπερήφανοι απέναντι στο κακό» συνέχισε. Ευχαριστώ την Αμερική που στέκεται πάντα δίπλα στο Ισραήλ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης