Διεθνή

Το Ισραήλ χτύπησε στόχους της Χαμάς στη Γάζα

Το Ισραήλ χτύπησε στόχους της Χαμάς στη Γάζα
Το IDF υποστήριξε ότι πραγματοποίησε την αεροπορική επιδρομή στη Ράφα μετά από πληροφορίες που έλαβε από την υπηρεσία πληροφοριών Shin Bet

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί ότι σκότωσαν ανώτερα μέλη «τρομοκρατικών» οργανώσεων σε επιθέσεις στη Ράφα.

Μεταξύ αυτών και ο Rafat Harb Hussein Abu Hilal, επικεφαλής του στρατιωτικού τμήματος των Επιτροπών Λαϊκής Αντίστασης, της τρίτης μεγαλύτερης ένοπλης ομάδας της Γάζας μετά τη Χαμάς και την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.

Το IDF υποστήριξε ότι πραγματοποίησε την αεροπορική επιδρομή στη Ράφα μετά από πληροφορίες που έλαβε από την υπηρεσία πληροφοριών Shin Bet.

«Εκατοντάδες» στόχοι της Χαμάς χτυπήθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, μεταξύ των οποίων θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων, φρεάτια-τούνελ, υποδομές πληροφοριών και έναν κέντρο διοίκησης, ανέφερε το IDF.

«Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων, στο στόχαστρο μπήκαν πολυάριθμοι τρομοκράτες της Χαμάς που ανήκαν στις δυνάμεις της "Νούκμπα", η οποία ηγήθηκε της βάρβαρης εισβολής στα κιμπούτς», ανέφερε.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης