Politics & Business

Δούκας: Η πράσινη Αθήνα ξεκινάει τώρα – Βίντεο

Δούκας: Η πράσινη Αθήνα ξεκινάει τώρα – Βίντεο

Με πράσινο μήνυμα «Η Αθήνα ξεκινάει τώρα» ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας Χάρης Δούκας έδωσε το παρών την πετυχημένη ενημερωτική δράση του Δήμου και συγκεκριμένα της Δ/νσης Καθαριότητας - Ανακύκλωσης, με θέμα την Οικιακή Συλλογή Βιοαποβλήτων, στην πλατεία της Λαμπρινής στα Πατήσια.

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, περισσότεροι από 600 κάτοικοι παρέλαβαν του μικρούς οικιακούς καφέ κάδους και ενημερώθηκαν αναλυτικά για την οικιακή συλλογή βιοαποβλήτων.

Στις δηλώσεις του ο Χάρης Δούκας σημείωσε: "Περισσότερα από 1.600 νοικοκυριά έχουν ενημερωθεί ήδη για τη δράση μας. Παρέχουμε στους πολίτες χρήσιμες πληροφορίες για το πώς ανακυκλώνουμε τα οργανικά απόβλητα. Εάν μπορέσουμε να αυξήσουμε σημαντικά την ανακύκλωση στα οργανικά απόβλητα και να φτάσουμε στο 50%, τότε θα εξοικονομήσουμε πάνω 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο. Εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν έρθει εδώ από το πρωί. Έχουν  πάρει τους μικρούς καφέ κάδους, έχουν πάρει τις βιοδιασπώμενες σακούλες. Ξεκινάμε δυναμικά την προσπάθεια για ανακύκλωση. Η πράσινη Αθήνα αρχίζει τώρα".

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης