Ηλεκτρισμός

Στήριξη Trump σε Musk που άνοιξε το εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια

Στήριξη Trump σε Musk που άνοιξε το εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια
Ο Elon Musk έχει ταχθεί κατά του lockdown στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας φασιστικούς τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού

Την απόλυτη στήριξη του Donald Trump έλαβε ο Elon Musk, στην πράξη του τελευταίου να αψηφήσει τις τοπικές υγειονομικές αρχές ανακοινώνοντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Tesla στην Καλιφόρνια, παρά τις εντολές κλεισίματος στο πλαίσιο της καραντίνας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μάλιστα έκανε και ένα σχετικό tweet, λέγοντας: «Η Καλιφόρνια θα πρέπει να επιτρέψει στην Tesla και τον Elon Musk να ξανανοίξει το εργοστάσιο ΤΩΡΑ. Αυτό μπορεί να γίνει Σύντομα και με Ασφάλεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Elon Musk έχει ταχθεί κατά του lockdown στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας φασιστικούς τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Tη Δευτέρα, ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας είχε προαναγγείλει ότι θα ανοίξει το εργοστάσιο, αψηφώντας τις απαγορεύσεις.
Μάλιστα έγραψε πως «εάν συλληφθεί κάποιος, ζητώ να είμαι εγώ».
Είχε προηγηθεί η απειλή του Musk ότι θα μεταφέρει την έδρα της Tesla από την Καλιφόρνια, εάν δεν επιτραπεί το άνοιγμα του εργοστασίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης