Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Εντυπωσιακά κέρδη από τη ναύλωση πλοίου για την Danaos Corporation

Εντυπωσιακά κέρδη από τη ναύλωση πλοίου για την Danaos Corporation
Η Danaos κατορθώνει και "κλειδώνει" συμβόλαια πριν λήξουν τα υπάρχοντα, εξασφαλίζοντας αυξημένα κέρδη για μακροχρόνιες περιόδους.

Εντυπωσιακά κέρδη από τη ναύλωση πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αναμένεται να αποκομίσει η Danaos Corporation, συμφερόντων του Γιάννη Κούστα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη ναυλομεσιτική Seasure Shipbroking, το post panamax, "Express Berlin", χωρητικότητας 10.114 TEUs και κατασκευής 2011, ναυλώθηκε για ένα έτος στη δανέζικη εταιρεία τακτικών γραμμών (liner) Maersk, έναντι 126.000 δολαρίων την ημέρα. Πρόκειται για τίμημα που συμβαδίζει με τα επίπεδα της αγοράς για μονοετείς ναυλώσεις πλοίων αυτών των προδιαγραφών.

Το "Express Berlin" είναι αυτήν την περίοδο και μέχρι τον Απρίλιο του 2022 ναυλωμένο στην ταϊβανέζικη Yang Ming, έναντι 27.750 δολαρίων την ημέρα, όπως αναφέρεται σε παρουσίαση της εταιρείας, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της.

Συνεπώς η Danaos κατορθώνει και "κλειδώνει" συμβόλαια πριν λήξουν τα υπάρχοντα, εξασφαλίζοντας αυξημένα κέρδη για μακροχρόνιες περιόδους. 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης