Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΗ: Ελαφρώς χαμηλότερα τον Μάρτιο τα ονομαστικά τιμολόγια ρεύματος - Οι ανακοινώσεις των προμηθευτών

ΔΕΗ: Ελαφρώς χαμηλότερα τον Μάρτιο τα ονομαστικά τιμολόγια ρεύματος - Οι ανακοινώσεις των προμηθευτών
Τι ανέφερε το WEN από τις 19/2
Σχετικά Άρθρα

Ελαφρώς χαμηλότερα από το επίπεδο του Φεβρουαρίου είναι τα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ για τον Μάρτιο που ανακοινώθηκαν.

Συγκεκριμένα οι χρεώσεις είναι:

Για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες, 19,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 19,9 το Φεβρουάριο)
Για υψηλότερη κατανάλωση, 20,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 21,1)
Νυχτερινό τιμολόγιο: 15,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 15,8).

Aναλυτικά:

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε χρέωση 19,5 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα, για τις μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες (kWh).

Η Protergia ανακοίνωσε χρέωση 24,8 λεπτά του ευρώ ανά kWh.

Η Elpedison ανακοίνωσε τιμή 20,27 λεπτά ανά κιλοβατώρα μετά την έκπτωση συνέπειας (26,27 λεπτά χωρίς την έκπτωση) στο πρόγραμμα Elpedison Συνέπεια και τιμολόγιο στα 23 λεπτά ανά κιλοβατώρα για το πρόγραμμα Electricity Home Day.

Η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε τιμολόγιο στα 20,4 ευρώ ανά κιλοβατώρα με την έκπτωση συνέπειας 20% (στα 25,6 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα χωρίς την έκπτωση) για το πρόγραμμα Generous Home. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ανακοίνωσε χρέωση 14,45 λεπτά ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας για το Solar Generous Home (χωρίς την έκπτωση, η τιμή είναι 17 λεπτά ανά κιλοβατώρα).

NRG: 16,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα για οικιακά τιμολόγια, στο πρόγραμμα nrg on time, με έκπτωση συνέπειας. Η χρέωση διαμορφώνεται στα 19,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας. 

ΖeniΘ: 19,4 λεπτά ανά kWh τον επόμενο μήνα, για τις πρώτες 270 κιλοβατώρες κατανάλωσης

Volton: 18,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας για τα οικιακά τιμολόγια, ενώ η τιμή διαμορφώνεται 19,9 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας. 

Φυσικό Αέριο Αττικής: 18,5 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας ενώ χωρίς έκπτωση η τιμή διαμορφώνεται στα 24,7 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Watt+Volt: 24,5 λεπτά (στα ίδια επίπεδα με τον Φεβρουάριο)

Volterra: 21,4 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα ενώ το πάγιο ίσο με 4,5€. 

Ελινόιλ: Διαθέτει το πρόγραμμα Power On! Home Comfort, στα 18,3 λεπτά ανά κιλοβατώρα και το Power On! Home, στα 20,3 λεπτά.


Η διατήρηση των τιμολογίων στο επίπεδο του τρέχοντος μήνα σημαίνει ότι στο ίδιο επίπεδο αναμένεται να κυμανθεί και η κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς (το Φεβρουάριο ήταν 4 λεπτά ανά κιλοβατώρα) προκειμένου η τελική τιμή (αρχική τιμή μείον επιδότηση) για τους πελάτες της ΔΕΗ να υποχωρήσει στα 15-16 λεπτά. Αντίστοιχα με βάση το εκάστοτε τιμολόγιο διαμορφώνονται οι τιμές για τους πελάτες των λοιπών εταιρειών.

Νωρίτερα το WEN κετέγραφε:

https://www.worldenergynews.gr/energeia/articles/541913/nea-mikri-meiosi-ton-onomastikon-timilogion-anamenetai-ton-martio-katatithetai-i-tropologia-gia-ta-yko

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης