Στην ΑΚΤΩΡ το έργο για το νέο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Στην ΑΚΤΩΡ το έργο για το νέο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Πώς θα γίνει το The Ellinikon Park

Στην ΑΚΤΩΡ μέλος του ομίλου ΙΝΤΡΑΚΑΤ κλείδωσε το έργο για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού ή αλλιώς του “The Hellinikon Park”, το πρώτο πράσινο πάρκο στη χώρα. Στο έργο κόστους 80 εκατ. ευρώ, διενεργήθηκε διαγωνισμός από την Lamda Development και αφορά την πρώτη φάση της ανάπτυξής του. Το συνολικό κόστος ανάπτυξης του πάρκου αγγίζει τα 250 εκατ. ευρώ και είναι το μεγαλύτερο αποκλειστικά πράσινο έργο όλων των εποχών για την χώρα μας.

Το έργο για το Μητροπολιτικό Πάρκο αναμένεται ότι θα υπογραφεί εντός του 2024 και θα ολοκληρωθεί προς τα τέλη του 2026. Θα ενσωματωθεί ουσιαστικά στις υπόλοιπες αναπτύξεις και θα αποτελεί το κεντρικό σημείο της επένδυσης του Ελληνικού.

«Το πάρκο του Ελληνικού, είναι κάτι παραπάνω από ένα πράσινο, μεγάλο πάρκο. Είναι μια νέα πρόταση που εισάγει στην χώρα μας αλλά και διεθνώς έναν καινούργιο τρόπο ζωής όπου θα συνυπάρχουν αρμονικά η φύση, οι άνθρωποι και οι πιο προηγμένες εφαρμογές της τεχνολογίας. Το Πάρκο του Ελληνικού, θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει αποκλειστικά με χρήματα του επενδυτή και θα αποτελέσει ένα πάρκο-εμπειρία με γνώμονα τον πολίτη κάθε ηλικίας» είχε ανέφερε, στο πλαίσιο της παρουσίασης του έργου το 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης