AD
Sport Biz

Conference League: Με Χράντετς ο Παναθηναϊκός αν προκριθεί, Μπραν ή Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ αν αποκλειστεί

Conference League: Με Χράντετς ο Παναθηναϊκός αν προκριθεί, Μπραν ή Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ αν αποκλειστεί

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Χράντετς Κράλοβε - Μπεσίκτας εφόσον αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ 1948, ενώ ο ΠΑΟΚ, αν αποκλειστεί από την Άντερλεχτ, θα βρει απέναντί του τον νικητή του Μπραν – Απόλλων Λεμεσού

Σχετικά Άρθρα

Η κλήρωση των play off έφερε βατούς αλλά επικίνδυνους αντιπάλους για τους «πράσινους», ενώ ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήδη το μονοπάτι του σε περίπτωση που συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω Conference League. Όλα πλέον θα κριθούν μέσα στο γήπεδο, με φόντο την είσοδο στη League Phase της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τον πιθανό αντίπαλό του

Η κλήρωση των play off του UEFA Conference League έφερε στον Παναθηναϊκό έναν αντίπαλο που, τουλάχιστον στα χαρτιά, μοιάζει διαχειρίσιμος.

Οι «πράσινοι», βέβαια, έχουν πρώτα μπροστά τους την πρόκληση του 3ου προκριματικού γύρου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας. Εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο των Βούλγαρων, τότε στα play off θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Χράντετς Κράλοβε - Μπεσίκτας.

Με βάση τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, το πιθανότερο σενάριο είναι η τουρκική Μπεσίκτας να πάρει την πρόκριση, καθώς έχει ενισχυθεί σημαντικά το φετινό καλοκαίρι με μεγάλες μεταγραφικές επενδύσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βρει απέναντί του τη Χράντετς Κράλοβε.

Οι αναμετρήσεις των play off είναι προγραμματισμένες για τις 20 και 27 Αυγούστου, με την UEFA να ανακοινώνει σύντομα τις ακριβείς ώρες διεξαγωγής.

Ο ΠΑΟΚ έχει και δεύτερη ευκαιρία

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αρχικά την προσπάθειά του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League απέναντι στην Άντερλεχτ.

Σε περίπτωση αποκλεισμού από τους Βέλγους, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μεταφερθεί στα play off του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπραν - Απόλλων Λεμεσού.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ζευγάρι, καθώς τόσο η νορβηγική Μπραν όσο και ο κυπριακός Απόλλων διαθέτουν ευρωπαϊκή εμπειρία και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το εισιτήριο για τη League Phase περνά από δύο μεγάλες «μάχες»

Η κλήρωση ξεκαθάρισε το τοπίο για τις δύο ελληνικές ομάδες, ωστόσο απομένουν ακόμη σημαντικά εμπόδια πριν από την είσοδο στη League Phase του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός καλείται πρώτα να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας και στη συνέχεια να ξεπεράσει το εμπόδιο του ηττημένου από το ζευγάρι Χράντετς Κράλοβε - Μπεσίκτας.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, έχει ως βασικό στόχο την πρόκριση επί της Άντερλεχτ στο Europa League. Αν όμως δεν τα καταφέρει, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να βρεθεί στη League Phase μέσω Conference League, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Μπραν - Απόλλων Λεμεσού.

Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις για τις ελληνικές ομάδες μπαίνουν πλέον στην πιο κρίσιμη καμπή τους, με κάθε παιχνίδι να έχει χαρακτήρα «τελικού».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης