Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Η ExxonMobil ναύλωσε το πρώτο δεξαμενόπλοιο LNG για την αποστολή ναυτιλιακών καυσίμων στη Σιγκαπούρη

tags :
Η ExxonMobil ναύλωσε το πρώτο δεξαμενόπλοιο LNG για την αποστολή ναυτιλιακών καυσίμων στη Σιγκαπούρη

Η Sinanju και θα παραδώσει τα νέα ναυτιλιακά καύσιμα (EMF.5) της ExxonMobil σε πλοία εντός των ορίων λιμένων της Σιγκαπούρης

Η ExxonMobil Asia Pacific έχει υπογράψει διετή συμφωνία  με τη Sinanju Tankers Holdings Pte Ltd με έδρα τη Σιγκαπούρη για να μισθώσει το πρώτο δεξαμενόπλοιο με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσε η Sinanju  την Παρασκευή 16/8/2019 .
Το 7,990 τόνων (dwt) πλοίο θα είναι το πρώτο δεξαμενόπλοιο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου προς τη Σιγκαπούρη και τη Sinanju και θα παραδώσει τα νέα κατασκευασμένα ναυτιλιακών καύσιμα (EMF.5) της ExxonMobil σε ωκεάνια πλοία εντός των ορίων λιμένων της Σιγκαπούρης από το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.
Τα θαλάσσια καύσιμα EMF.5 έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνονται με τους παγκόσμιους κανόνες του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO) που περιορίζουν την περιεκτικότητα σε θείο στα καύσιμα πλοίων στο 0,5% από το 2020, από 3,5% σήμερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sinanju Ju Kai Meng δήλωσε ότι η χρήση LNG για τα τάνκερ θα συμβάλει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στη βιομηχανία των καυσίμων.
Το πλοίο αναμένεται να ενταχθεί στον στόλο των 13 πλοίων της Sinanju το Δεκέμβριο του 2019.  

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης