Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από τον χώρο της ναυτιλίας το Capital Link 13th Annual New York Maritime Forum

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από τον χώρο της ναυτιλίας το Capital Link 13th Annual New York Maritime Forum

3 Μέρες – 21 Ενότητες – 90+ Ομιλητές 150+ 1x1 meetings – 44 Ναυτιλιακές Εταιρείες – 2,000+ Συμμετέχοντες

Η Capital Link διοργάνωσε το 12th Annual New York Maritime ForumShipping - Is it all Glitter and Gold?", σε Ψηφιακή Μορφή, με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας περισσότερους από 2,000+ συμμετέχοντες, από την Τρίτη έως την Πέμπτη, 12 - 14, Οκτωβρίου, 2021, από 8:30πμ – 3:00μμ EST. Το Συνέδριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την DNB, το New York Stock Exchange, το Nasdaq, το NYCEDC και το Port Authority of NY & NJ.

Σε διάστημα τριών ημερών, το Συνέδριο παρουσίασε 90+ υψηλόβαθμα στελέχη από 44 κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, χρηματοδότες, και παράγοντες της ναυτιλίας, οι οποίοι μέσα από 21 θεματικές ενότητες, συζήτησαν τις τάσεις, την ανάπτυξη και τις προοπτικές των διαφόρων κλάδων της ναυτιλιακής αγοράς και καλύψαν επίσης θέματα που είναι κρίσιμου ενδιαφέροντος για τη ναυτιλία.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, 150+ 1x1 meetings πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Στελεχών Ναυτιλιακών Εταιρειών και θεσμικών επενδυτών,  μέσω βιντεο-διάσκεψης και τηλε-διάσκεψης. 

 

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, 2021, πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, διοργανώθηκε δεξίωση cocktail ομιλητών με τη χορηγία της Liberian Registry και του Lloyd’s Register, από 4 – 7 μμ στην Νέα Υόρκη, στο Grand Ballroom του 3 West Club, 3 West 51st Street, Νέα Υόρκη. Το timing για τη διοργάνωση αυτής της δεξίωσης ήταν πολύ καλό, καθώς, ύστερα από μια μακρά περίοδο με lockdowns και κοινωνική αποστασιοποίηση, προσέφερε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους για ουσιαστική επαφή και δικτύωση, ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση σχετικά με σημαντικά ζητήματα της ναυτιλίας και της επικαιρότητας.

 

Παραδοσιακά το Συνέδριο διοργανωνόταν με φυσική παρουσία στο Metropolitan Club και συγκέντρωνε ηγέτες και κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η ψηφιακή μορφή του Συνεδρίου έδωσε τη δυνατότητα παρακολούθησης σε ένα παγκόσμιο κοινό.

ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Το Συνέδριο τίμησαν με τη συμμετοχή τους πραγματοποιώντας τις Κύριες Ομιλίες, οι κάτωθι Ομιλητές:

  • κα. Diane Farrell, Acting Under Secretary and Deputy Under Secretary For International Trade - S. Department of Commerce
  • κα. Kelly Speakes-Backman, Acting Assistant Secretary, Principal Deputy Secretary for the Office of Energy Efficiency and Renewable Energy – S. Department of Energy
  • κ. Brian A. Benjamin, Lieutenant Governor - New York State
  • κ. Daniel D. Maffei, Chairman - Federal Maritime Commission (FMC)

 

SPOTLIGHT ON SHIPOWNERS – Πραγματοποιήθηκαν 1x1 συναντήσεις με τα κάτωθι Στελέχη:

  • κ. Bing Chen, President & Chief Executive Officer - Atlas Corp. (ATCO)
  • κ. Nikolai Kolesnikov, Executive Vice President & Chief Financial Officer -Sovcomflot (MOEX: FLOT)
  • κα. Angeliki Frangou, Chairwoman and CEO - Navios Martime Partners (NMM

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΛ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

 

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2021

 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ / ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

 

  • κ. Nicolas Bornozis, President - Capital Link, Inc.
  • κ. Theodore Jadick, Managing Director, CEO & President - DNB Markets; Conference Chairman

 

Ο κ. Νίκος Μπορνόζης, President - Capital Link, Inc., καλωσόρισε όλους τους χορηγούς, ομιλητές, συνεργάτες και συμμετέχοντες στο 13th Annual Capital Link New York Maritime Forum, λέγοντας: «Διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση σήμερα σε συνεργασία με την DNB και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το NASDAQ, το NYCEDC και το Port Authority of NY & NJ. Πριν δώσω τον λόγο στον κ. Theodore Jadick, Managing Director, CEO & President - DNB Markets, ο οποίος είναι ο συνεργάτης μας και ο Conference Chairman, θα ήθελα να πω ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια που πραγματοποιείται αυτό το συνέδριο σήμερα, ειδικά με τη δομή που έχει η φετινή ατζέντα.

Σε διάστημα τριών ημερών το Συνέδριο θα παρουσιάσει το απόλυτο who-is-who της ναυτιλίας. Η σημερινή συμμετοχή εκπροσώπων από τον ναυτιλιακό χώρο με C-level στελέχη είναι εντυπωσιακή. Πρόκειται να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα όχι μόνο ανά τομέα αλλά και όσα ζητήματα αφορούν την παγκόσμια ναυτιλία. Εκτός από την ανασκόπηση των τελευταίων νέων για τις παγκόσμιες ναυτιλιακές αγορές, και τις αγορές βασικών προϊόντων και ενέργειας, η ατζέντα θα επικεντρωθεί επίσης στον ρόλο της Νέας Υόρκης ως παγκόσμιου ναυτιλιακού κέντρου και στη θέση που κατέχει μεταξύ των μεγαλύτερων ναυτιλιακών αγορών. Η Νέα Υόρκη παρέχει πολλές υπηρεσίες που σχετίζονται με τη ναυτιλία: χρηματοδότηση, νομικές υπηρεσίες, εμπόριο, ασφάλειες και πολλές άλλες.

Είναι τιμή μας που έχουμε σήμερα μαζί μας όχι μόνο τους σημαντικότερους ηγέτες της ναυτιλίας, αλλά και κυβερνητικούς ηγέτες-εκπροσώπους, οι οποίοι θα συζητήσουν σχετικά με την ενέργεια, το εμπόριο και τις προκλήσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα παγκοσμίως .

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα ένας πολύ μεγάλος αριθμός 1x1 συναντήσεων μεταξύ στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών και θεσμικών επενδυτών, κατά συνέπεια η φετινή εκδήλωση είναι πολύ συμπαγής και εποικοδομητική.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Ted Jadick και την ομάδα του για ακόμη μια φορά, για τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, στη διοργάνωση αυτού του σημαντικού Φόρουμ, συμβάλλοντας ουσιαστικά με τις προσπάθειες και την υποδομή τους.»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης