Χρηματιστήριο & Αγορές

Ο μαύρος απολογισμός της Reggeborgh στον Ελλάκτωρ

Ο μαύρος απολογισμός της Reggeborgh στον Ελλάκτωρ
Μια ετερόκλητη ομάδα μετόχων της εταιρείας έσπευσαν να συνεργαστούν με τον ολλανδό επενδυτή σε μια «συμμαχία προθύμων» συντονιστής της οποίας ήταν ο Λεωνίδας Μπόμπολας και συμμετείχαν μέτοχοι όπως ο Άγγελος Γιόκαρης και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Συμπληρώθηκε ένας χρόνος κυριαρχίας της Reggeborgh στη Ελλάκτωρ και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την ελληνική οικονομία, την επενδυτική αγορά κι όσους εμπιστεύτηκαν τον μεγαλόσχημο ολλανδό επενδυτή.
 
 
Αντίθετα φαίνεται αποδοτική για όσους σχεδίασαν, εφάρμοσαν ή συνεργάστηκαν με το μεγάλο αφεντικό Χένρι Χόλντερμαν.
Αυτοί κερδίζουν με διάφορους τρόπους, παρότι η πολλά υποσχόμενη συνταγή Reggeborgh αποδείχθηκε μεγάλη αποτυχία.
Την χρονιά που πέρασε η μετοχή Ελλάκτωρ μειώθηκε 14,7% (κλείσιμο 1,26 ευρώ στις 28/1/2022 από 1,478 ευρώ στις 27/1/2021) ενώ την ίδια περίοδο ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών έχει αυξηθεί 24,3%.

Μια ετερόκλητη ομάδα μετόχων της εταιρείας έσπευσαν να συνεργαστούν με τον ολλανδό επενδυτή σε μια «συμμαχία προθύμων» συντονιστής της οποίας ήταν ο Λεωνίδας Μπόμπολας και συμμετείχαν μέτοχοι όπως ο Άγγελος Γιόκαρης και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
Αυτοί και μερικοί ακόμα εμφανίστηκαν σε ρόλο χειροκροτητή του ολλανδού και ο οποίος στη συνέχεια τους αντάμειψε.
Αγόρασε μετοχές του Λ. Μπόμπολα αλλά ο ίδιος συνέχισε να κατέχει αμειβόμενες θέσεις ενώ και οι άλλοι τοποθετήθηκαν σε προσοδοφόρες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές, όπως η Ακτωρ και η Αττική Οδός.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης