Χρηματιστήριο & Αγορές

Εξελίξεις… σε Εθνική τράπεζα, doValue, MIG, Attica Bank, ΔΕΗ και Αττική Οδό

Εξελίξεις… σε Εθνική τράπεζα, doValue, MIG, Attica Bank, ΔΕΗ και Αττική Οδό
Πολλά και ενδιαφέροντα από τον κλάδο των τραπεζών, κατασκευών και ενέργειας με επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό ενδιαφέρον

Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα… λαμβάνουν χώρα και το bankingnews συγκέντρωσε ορισμένες εξ αυτών και τις παρουσιάζει.

Εθνική τράπεζα – Αρχές Απριλίου η DGComp αποφασίζει για την Εθνική Ασφαλιστική και το deal με το CVC…

Με βάση νεότερες πληροφορίες η DGComp η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού θα αποφασίσει και θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις της για το deal μεταξύ του αμερικανικού fund CVC και της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Να σημειωθεί ότι ορισμένες εταιρίες του κλάδου Υγείας, κατήγγειλαν στην DGComp θέματα ανταγωνισμού καθώς το CVC πέραν από πλειοδότης στην Εθνική Ασφαλιστική είναι και ιδιοκτήτης πολλών ιδιωτικών νοσοκομείων π.χ. Υγεία, Metropolitan κ.α.
Πηγή που μίλησε ανεπίσημα στο bankingnews αναφέρει ότι η DGComp αρχές Απριλίου θα λάβει τις αποφάσεις για την Εθνική Ασφαλιστική που αναμένεται να είναι… θετικές κατά βάση για την Εθνική τράπεζα και την πώληση στρατηγικού ποσοστού της Εθνικής Ασφαλιστικής στο CVC.
Το αμερικανικό fund CVC πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να προβεί σε κάποια ριζική κίνηση των εξαγοραζόμενων εταιριών, π.χ. δεν θα χρειαστεί να πουλήσει… αλλά θα υπάρξουν κάποιες κατευθύνσεις στο ρόλο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης