Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες
Με το πρόσφατο παρελθόν της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και το χάος που επικράτησε να παραμένει ακόμα νωπό στις μνήμες όλων μας

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2022 η χώρα ντύθηκε στα λευκά, αφού η κακοκαιρία «Φίλιππος» επελαύνει το τελευταίο 24ωρο σε αρκετές περιοχές, μεταξύ αυτών και η Αττική.

Με το πρόσφατο παρελθόν της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και το χάος που επικράτησε να παραμένει ακόμα νωπό στις μνήμες όλων μας, ο κρατικός μηχανισμός αυτή τη φορά δείχνει να είναι καλύτερα προετοιμασμένος απέναντι σε αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα «σφυροκοπά» τη χώρα μέχρι την προσεχή Κυριακή, 13 Μαρτίου.


Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων

Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα από νωρίς το πρωί η Πολιτική Προστασία με μήνυμά της προχώρησε σε ισχυρή σύσταση για την αποφυγή των μη απαραίτητων μετακινήσεων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια. Παράλληλα, για τις παραπάνω περιοχές απευθύνει ισχυρή σύσταση και για τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Όπως αναφέρεται στο μήνυμα, αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης