Τελευταία Νέα
Ενέργεια

H SUV έκδοση του ηλεκτρικού GMC Hummer θα «ταράξει» την αγορά

H SUV έκδοση του ηλεκτρικού GMC Hummer θα «ταράξει» την αγορά
Η παραγωγή του Hummer SUV αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2023
Σχετικά Άρθρα

To ντεμπούτο του έκανε το ηλεκτρικό Hummer στην SUV έκδοσή του το περασμένο Σάββατο (3/4), προσφέροντας ακόμη καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου χάρη στο μικρότερο μέγεθος και τη βελτιωμένη γωνία αναχώρησης.

Όπως το pickup, έτσι και το GMC Hummer SUV θα διαθέτει πνευματική ανάρτηση με αύξηση απόσταση κατά 15,4 εκατοστά, επιτρέποντας υδάτινο πέρασμα 70 εκατοστών. Το σύστημα UltraVision με τις 17 διαφορετικές κάμερες (18 στο pick-up) προσφέρει πλήρη περιμετρική ορατότητα. Θα υπάρχει ενεργητική τετραδιεύθυνση με τους πίσω τροχούς να στρίβουν στην ίδια κατεύθυνση με τους εμπρός και με πρόσθετη λειτουργία Crab Walk.

33.JPG

Νέες διευκολύνσεις

Διαθέτει τροχούς 22 ιντσών, σκαλοπάτια υποβοήθησης και επένδυση δαπέδου για να διατηρεί τη λάσπη και την κλίση του κόλπου όταν βρίσκεται εκτός δρόμου ο οδηγός. Περιλαμβάνεται επίσης το πρωτοποριακό Super Cruise της GM, το οποίο επιτρέπει οδήγηση χωρίς χέρια σε περίπου 200.000 μίλια υποστηριζόμενου δρόμου, ενώ είναι ακόμη ικανό να αλλάζει αυτόματα λωρίδες.

Παράλληλα, οι επιδόσεις παραμένουν εντυπωσιακές με το 0-100 χλμ./ ώρα να ολοκληρώνεται σε 3,5 δευτερόλεπτα. Οι μπαταρίες είναι οι νέας γενιάς Ultium της GM, που εξασφαλίζουν αυτονομία 400 χιλιομέτρων στη βασική έκδοση και 480+ σε όλες τις άλλες

22_2.JPG

Εκτίμηση παραγωγής

Η παραγωγή του Hummer SUV αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2023, με το όχημα να κυκλοφορεί στην αγορά το 2024. Η τιμή του προορίζεται για τα 80.000 δολάρια ενώ οι top εκδόσεις του θα ξεπερνούν τις 100.000. Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει την ευκαιρία να μεταβεί στον ιστότοπο της GMC, προκειμένου να τσεκάρει ότι θεωρεί χρήσιμο για να λάβεθι υπόψη του.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης